Waterpark Langelille scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 419 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi huis! Mooie locatie aan t water. Rustig park.
Schoonmaak kon beter…

rating-pie

Naam: Gerard van Hintum
Datum: 05 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima verblijf. We hebben er genoten.

rating-pie

Naam: Roby
Datum: 05 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Is heel goed meegevallen voor herhaling vatbaar

rating-pie

Naam: Michiel Van den Branden
Datum: 05 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Zeer rustige vakantie op een mooi domein.
Prachtige woningen die in een kleinschalig park liggen. Complete rust (geen faciliteiten op het park maar pure rust aan het water). Jumbo en andere winkels op 15min rijden maar Spar op 5 min rijden.
Vissen aan je huisje kan prima.
Wij hadden aan woning 9.
Voorzien van alles en heel mooi ingericht.
Vloerverwarming, mooie slaapkamers en badkamers én sauna. Compleet uitgeruste keuken. Verwarming deed het prima.
Enige nadeel is dat je aan een baan ligt en soms wel het verkeer hoort als je met de ramen open slaapt. Prachtig zicht in de woonkamer op het water.
Netflix aanwezig. Fijne vakantie gehad.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Rustig park met een heerlijk huis op een fantastische locatie.

rating-pie

Naam: Clara Groenhorst
Datum: 24 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Rob Pinkse
Datum: 30 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Een fijn zeer kleinschalig parkje. rust ruimte en vooral de omgeving.

rating-pie

Naam: T Blokker
Datum: 30 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ik vind het erg jammer dat het met reserveren niet gemeld was dat er geen zwembad was (ik had ze aan de telefoon).
In het huisje zelf geen oven terwijl ik echt een vakantie gevoel heb met warme broodjes dus dat is echt wel een min punt zeker als ze geen winkeltje op het park zelf hebben.

Uitzicht was wel erg mooi jammer dat slecht weer was hebben we niet echt kunnen fietsen en de mooie omgeving kunnen verkennen.

rating-pie

Naam: Gert
Datum: 30 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prachtige luxe huisjes op een klein park verder niet veel te doen.
We zaten in huisje 5, geweldig mooi en luxe ingericht wat jammer was de piepkleine TV viel hierbij in het niets!
Mooie omgeving om te fietsen.